Cristina Pätzold

Massage & Zoneterapi

Nærvær264x114

Nærvær i din krop. Vær til stede.

Vi har alle en travl hverdag. Vi skal konstant fokusere på nye ting. Men alle har brug for at komme tilbage til nærvær. Være til stede i krop og sind. Lige nu.

Cristina guider dig på vej.

Mindful264x114

Fri for stress med mindfulness.

Alle mærker på et tidspunkt i deres liv en tilstand af stress og følgerne af den på krop og sind. Har du været der? Så lær at finde ro med Cristinas behandlinger og kurser. 

Overflade264x114

Kom op til overfladen igen.

Mange mennesker oplever på et tidspunkt af deres liv at være nede. Nogle formår aldrig at komme op til overfladen igen. Lær at finde styrken og komme op igen. Og blive der.

Få professionel støtte på din vej. 

Lær at leve med kroniske smerter

Lær at leve med kroniske smerter.

Når smerter først er opstået, lever de ofte deres eget liv. Og måske har de været der så længe at de aldrig forsvinder. Men den gode nyhed er at du selv kan gøre meget for at leve med kroniske smerter. Lær hvordan. 

Smertefri hvordan?

Smertefri. Hvordan?

At blive smertefri kræver udholdenhed, træning og at du ved hvordan. At du måske ændrer din livsstil. Lær hvordan og find den nødvendige professionelle støtte på din vej.

Mød dit indre jeg

Mød dit indre jeg. Kursus.

På mine kurser og seminarer kommer vi rundt i såvel sindets labyrinter som mere spirituelle og livsstilsmæssige emner. Med hverdagens mange påvirkninger fra omgivelser, familie, ubalancer bliver du revet stadig længere bort fra dit indre jeg. Lær at finde dit indre jeg igen.

Sådan foregår behandling hos Cristina

 

Som du kan se har jeg en lang erfaring med behandlinger og kurser. Behandlingerne strækker sig fra Massage og zoneterapi (på min måde) til mere specielle ting som hotstone, reiki og clairvoyance. Mit udbud af behandlinger udvides hele tiden. Ofte kan flere ting kombineres. Uden at betale ekstra. Dit er dig og dine behov, som er i fokus.

Kurser og retreats er et andet område, der er i vækst llige for tiden. Nogle med baggrund i årtusindgamle shamanistiske traditioner fra de mexicanske Curanderos, andre mere ligetil som træning i mindfulness og stress-behandling for alle.

Jeg har nu mine hovedaktiviteter i Nykøbing Sjælland samt webinarer.

Du bedes booke online - se Booking

Du er altid velkommen til at ringe og få afklaret dine behov, og få svar på spørgsmål: +45 22470249

Venlig hilsen

Cristina Pätzold